KURSIST LOGIN:Glemt password?

Undervisningsemner:

Introduktion på Modul 1 

Afslutning på Modul 16

Medunderviser på Økonomi og skat for praktiserende læger

Her følger lidt info om mit faglige og private liv samt en kort beskrivelse af min del af undervisningen på Specialekurset. 

Det faglige først: Cand.med fra Kbh Universitet 1996, speciallæge i almen medicin sommer 2002, praktiserende læge fra 1. februar 2003. Min praksis ligger på Østerbrogade 62 mellem Trianglen og Søerne. Vi er i alt 5 læger i samarbejdspraksis. Jeg har stor undervisningserfaring, både på medicinstudiet men også på Specialekurset gennem en årrække. Desuden tidligere Moderator på Astra-dage og kursusleder på Lægedage. 

Og så lidt privat: Jeg har tre børn på  4, 6  og 8 år, nemlig Laura, Nikolaj og Rebecca. I min fritid synger jeg i Kor, spiller klaver, løber og spiller fodbold. 

På min hjemmeside kan man læse mere om mig og min praksis: www.ryt-hansen.dk 

Jeg introducerer Jer til kurset den første dag og afslutter/evaluerer med Jer den sidste dag på Specialekurset. I undervisningen tager jeg afsæt i de karateristika, der kendetegner livet i almen praksis, herunder begreber som sygdomsmønstre og sygdomsadfærd, vores mange roller, krydret med mine egne erfaringer som "nybegynder". Kursisterne vil også få et indblik i, hvordan jeg har valgt at stykke min dagligdag sammen, herunder økonomi i praksis etc. Vigtigst, er det at I rystes sammen som hold denne første dag - det vil jeg gøre mit til lykkes ;-) 

Undervisningsmateriale

Introduktion - lægerollen

Introduktion (448,31 KB)

Økonomi og skat for praktiserende læger

Der er ikke noget materiale til dette emne.

UTH, klager

Der er ikke noget materiale til dette emne.
Underviser login
Specialeuddannelsen i Almen medicin     ·     København     ·     Odense     ·     Århus     ·     Generel kontakt
Dudal Webdesign