KURSIST LOGIN:Glemt password?

Placering:

Specialeuddannelsen i Almen Medicin er placeret på Institut for Sundhedstjenesteforskning, Det Almen Medicinske Hus, J.B. Winsløws Vej 9A. Området hedder Winsløwparken. Alle vores kurser afholdes kl. 9-15 i det Almen Medicinske Hus, indgang 9B, på 3. sal i møde/undervisningslokale 4.48.

Oversigtskort

Nyttige links:

www.taxafyn.dk

www.fynbus.dk

SDU vejviser

 

Parkering Winsløwparken:

Der er et begrænset antal parkeringspladser ved J.B. Winsløws Vej nr. 9A og 9B. Ved indgang A er det alle de p-pladser, der er ved cykelskuret samt 3 pladser på langsiden langs J.B. Winsløws Vej. Desuden er der 5 p-plaser langs selve bygningen (vær dog opmærksom på, at 2 af p-pladserne langs bygningen er handicapparkering). Der er også 4 parkeringspladser i hjørnet ud mod J.B. Winsløws Vej – disse er også tilladte at parkere på ved registrering på iPad. Ved indgang B er det alle ikke-afmærkede parkeringspladser.

På ovenstående billede er markeret med grøn, hvilke der tilhører fakultetet; med lilla, hvilke der er 2 timers parkering og med blå, hvilke der er handicapparkering.

Parkeringen på faktultetets pladser skal registreres på de iPad's, der er placeret på væggen til venstre, når man går op ad trappen ved indgang B. Ved indgang A er den placeret på 2. sal til højre på væggen, når man går ind ad døren lige frem.

Der er tale om 3 timers parkering! Derfor er det desværre nødvendigt at registrere igen i pausen.

På iPad’en indtastes bilens registreringsnummer samt evt. mobilnummer eller e-mailadresse for en kvittering. På samme måde som dagskortene giver registreringen parkeringstilladelse til den pågældende dag i det tidsrum, der oplyses ved registrering samt på kvitteringen. Husk derfor registrering på iPad’en hver dag du ønsker at parkere.

Parkering foregår på eget ansvar efter anvisning af skilte.

Mht. gyldige parkeringspladser er det stadig de samme gældende regler, dvs. parkeringstilladelserne gælder til de pladser, der er reserveret til J. B. Winsløvparken.

Genrelle parkeringsbestemmelser i Winsløvsparken

 

Undervisningstidspunkter:

9.00- 11.45      Formiddagsundervisning

11.45-12.15     Frokostpause

12.15-15.00     Eftermiddagsundervisning

 

Forplejning:

Der tilbydes morgenforplejning i form af te og kaffe samt morgenbrød samt friskskåret frugt. Frokost/eftermiddagsforplejning i form at sandwich/smørrebrød, te og kaffe samt kage.

I tilslutning til undervisningslokalerne, findes kaffemaskiner, køleskab samt ovn/mikroovn og service, som I er velkommen til at benytte.

Brugt service, der er taget fra køkkenet, bedes stilles i opvaskemaskinen, når dagen er afsluttet.

 

Underviser login
Specialeuddannelsen i Almen medicin     ·     København     ·     Odense     ·     Århus     ·     Generel kontakt
Dudal Webdesign