KURSIST LOGIN:Glemt password?
Markering af tidsbestemt parkering, samt patientparkering.

Placering:

Specialeuddannelsen i Almen Medicin er placeret på Institut for Sundhedstjenesteforskning, Det Almen Medicinske Hus, J.B. Winsløws Vej 9A. Området hedder Winsløwparken. Alle vores kurser afholdes kl. 9-15 i det Almen Medicinske Hus, indgang 9B, på 3. sal i møde/undervisningslokale 4.48.

Oversigtskort

Nyttige links:

www.taxafyn.dk

www.fynbus.dk

SDU vejviser

Parkering Winsløwparken:

Der er et begrænset antal parkeringspladser ved J.B.Winsløws Vej 9A og 9B. Uden for indgang A er det kun de p-pladser, der er ved cykelskuret (undtaget lægevagtens der er markeret med et rødt X), samt 3 pladser på langsiden langs J.B. Winsløvs Vej. Ved indgang B er det alle ikke-afmærkede parkeringspladser.

På billedet er det markeret med gul, hvilke der tilhører fakultetet; markeret med rød, hvilke der tilhører lægerne (og hvor parkering ikke er tilladt) og med lilla, hvilke der er 2 timers parkering.

Parkeringen skal registreres på de iPad's, der er placeret på væggen til venstre, når man går op ad trappen ved indgang B. Ved indgang A er den placeret på 2. sal til højre på væggen, når man går ind ad døren lige frem.

Der er tale om 3 timers parkering! Derfor er det desværre nødvendigt at registrere igen i pausen.

Der er tidsbestemt parkering lige ved indgangen til 9A - det er to timers parkering. 

Der er en række parkeringspladser foran indgang A, samt to pladser i hjørnet ud mod J.B. Winsløvsvej - disse er patientparkeringer til Lægepraksis i stuen og det er FORBUDT at parkere her - disse pladser er markeret på billede.

Alle andre pladser kan der parkeres på med registrering! Parkering foregår på eget ansvar efter anvisning af skilte.

På iPad’en indtastes bilens registreringsnummer samt evt. mobilnummer eller e-mailadresse for en kvittering. På samme måde som dagskortene giver registreringen parkeringstilladelse til én dag, i et tidsrum der oplyses ved registrering samt på kvitteringen.

Husk derfor registrering på iPad’en hver dag du ønsker at parkere.

Mht. gyldige parkeringspladser er det stadig de samme gældende regler, dvs. parkeringstilladelserne gælder til de pladser, der er reserveret til J. B. Winsløvparken.

Genrelle parkeringsbestemmelser i Winsløvsparken

Undervisningstidspunkter:

9.00- 11.45      Formiddagsundervisning

11.45-12.15     Frokostpause

12.15-15.00     Eftermiddagsundervisning

 

Forplejning:

Der tilbydes morgenforplejning i form af te og kaffe samt morgenbrød samt friskskåret frugt. Frokost/eftermiddagsforplejning i form at sandwich/smørrebrød, te og kaffe samt kage.

I tilslutning til undervisningslokalerne, findes kaffemaskiner, køleskab samt ovn/mikroovn og service, som I er velkommen til at benytte.

Brugt service, der er taget fra køkkenet, bedes stilles i opvaskemaskinen, når dagen er afsluttet.

 

Underviser login
Specialeuddannelsen i Almen medicin     ·     København     ·     Odense     ·     Århus     ·     Generel kontakt
Dudal Webdesign