KURSIST LOGIN:Glemt password?

Jeg afsluttede lægeuddannelsen i 1992, blev speciallæge i almen medicin i 1998 og arbejdede herefter i 12 år som praktiserende læge. I 2010 valgte jeg  at forfølge min voksende interesse for kognitiv terapi og jeg udtrådte af min praksis for at være med til at starte et ambulant kognitivt psykoterapeutisk behandlingstilbud for angst, OCD og depression på Psykoterapeutisk Center Stolpegård.

Jeg har siden været ansat i psykiatrien, er specialist og supervisor i kognitiv terapi, har uddannelse i ACT og Schematerapi, er mindfulnessinstruktør og er speciallæge i psykiatri. Jeg har været ansat som overlæge på Psykoterapeutisk Afsnit F4, Psykiatrisk Center Frederiksberg, og som overlæge i IBBIS, et forskningsprojekt, der skal undersøge om sundhedsfaglig behandling kombineret med en særlig tilrettelagt beskæftigelsesindsats, hjælper sygemeldte med stress, angst eller depression bedre​ (tilbage) i job.

Jeg arbejder aktuelt som psykiater i Kognitiv Center København, en psykologisk psykiatrisk privatklinik, hvor vi har specialiseret os i behandling af depression, stress-, krise- og belastningsreaktioner, angsttilstande, forstyrrelse af personlighedsstrukturen og opmærksomhedsforstyrrelser (ADHD). 

Jeg superviserer en række læger og underviser i kognitiv terapi, mindfulness og ACT, samt i behandling af stress, angst, OCD, depression og opmærksomhedsforstyrrelser.

På specialeuddannelsen underviser jeg i stress.

Undervisningsmateriale

Stress

Der er ikke noget materiale til dette emne.
Underviser login
Specialeuddannelsen i Almen medicin     ·     København     ·     Odense     ·     Århus     ·     Generel kontakt
Dudal Webdesign