Hold øje med din personlige side, da der løbende kan være ændringer i lokation og datoer. Alt info om dette sendes ud via mail.
SPECIALEUDDANNELSEN ER FLYTTET TIL NYT SUND
CAMPUSVEJ 34, 5230 ODENSE
Erstatningsdage
Hvis du vil finde erstatningsdage for kurser du mangler, kan du bruge vores kursusliste.
Tidspunkter
Formiddagsundervisning
kl. 9.00 – 11.45
Frokostpause
kl. 11.45 – 12.15
Eftermiddagsundervisning
kl. 12.15 – 15.00
Fortæring
Der tilbydes morgenforplejning i form af te og kaffe samt morgenbrød. Frokost- og eftermiddagsforplejning består af sandwich/smørrebrød, te og kaffe samt kage.
I tilslutning til undervisningslokalet findes kaffemaskine, køleskab samt ovn/mikroovn og service, som I er velkommen til at benytte.
Adresse
Specialeuddannelsen i Almen Medicin
Nyt SUND, Campusvej 34, 5230 Odense M
Lokale M-2.41, 2. sal
Sekretariat
Koordinator:
Helle Søht
Tlf.: 65 50 36 10
hels@health.sdu.dk
Træffes på kursusdage fra kl. 8.30-15.00 i lokale V13-812a-2 på Campusvej 34, indgang FORTEN N. Koordinatoren kan træffes på telefon og mail alle hverdage mellem kl. 9-15.
Repræsentanter
Kursistrepræsentant
Kirstine Timmermann kirstine.timmermann@gmail.com
Underviserrepræsentant
Kamilla Rost kwrost@dadlnet.dk
Praktiske forhold
Specialeuddannelsen i Almen medicin er placeret på SDU, Sundhedsvidenskab og Institut for Sundhedstjenesteforskning.
Undervisningen foregår i Nyt SUND, lokale M-2.41 kl. 9.00-15.00. Lokalet ligger på 2. sal i bygning 45.4 og benævnes også V14-809a-2.
De nærmeste indgange til undervisningslokalet er ’Toften’ og 'Forten N'.
Klik på billedet for at se større version.
Nyttige links:
Parkering Nyt SUND:
Nedenstående oversigtskort giver et overblik over parkeringsarealerne ved SDU. Ankommer du til kurset i bil, skal du følge Fioniavej til SDU og benytte parkeringspladserne ved P Vest. De nærmeste parkeringspladser til undervisningslokalet er P V2, P V4 og P V6. Det er som udgangspunkt gratis at parkere på parkeringsarealerne ved SDU. Det er imidlertid vigtigt, at du holder korrekt mellem de opsatte stolper og desuden altid orienterer dig via de opsatte skilte, uanset hvor du parkerer. Det er til enhver tid bestemmelserne på skiltene, der har forrang, og der er pladser, som er reserverede, og hvor der gælder særlige vilkår for registrering. Vi henviser her til SDU’s parkeringsbestemmelser.
OBS! Det tager 10-15 minutter at gå fra parkeringspladserne til undervisningslokalet, som kom i god tid!
På cykel til Nyt SUND
Der er fine cykelstier og god mulighed for cykelparkering ved Nyt SUND. Under bygningen finder du overdækket cykelparkering, hvor du kommer helt tæt på de nærmeste indgange, der fører til undervisningslokalet.
Ankomst med letbanen
Også med letbanen kan du komme helt tæt på Nyt SUND-bygningen. Letbanen stopper to steder ved Nyt SUND:
- SDU Universitet (Ved hovedindgangen til SUND, som ligger der, hvor fakultetsbygningen kobler sig til det eksisterende SDU)
- SDU Syd/ Hospital Nord (Ved hovedindgangen til Koblingsbygningen, som er den, der kobler fakultetsbygningen til Nyt OUH)
Om vores hovedkursusleder
Praktiserende læge Ane Jørgensen
Tlf.: 28 77 56 98
Ane er ansat som hovedkursusleder for Specialekurset, hvor hun har det overordnede ansvar for planlægning og afvikling af kurset. Desuden er Ane repræsenteret i DSAMs Uddannelsesudvalg og Kursusudvalg.
I samarbejde med kursuslederne ved København og Aarhus Universitet, underviserne, sekretariatet og Sundhedsstyrelsen, forsøger vi at skabe de bedste rammer for et inspirerende kursus med et højt fagligt niveau, således at kursisterne føler sig teoretisk godt klædt på til den mangfoldige hverdag som praktiserende læge.
Bliv underviser
Hvis du er interesseret i at blive tilknyttet som underviser i Specialeuddannelsen i almen medicin i Odense, er du velkommen til at skrive til Hovedkursusleder Ane Jørgensen, anes@dadlnet.dk
Du bedes vedhæfte dit cv.
Specialeuddannelsen i almen medicins kursusforløb består af 46 heldags- og halvdagskurser.
De fleste af disse undervises af en speciallæge sammen med en praktiserende læge.
Kurserne, opdelt alfabetisk efter emne, kan ses her: SPEAM > Kurser efter emne
Hvert kursus holdes omkring 3-4 gange pr. år, enten med fysisk fremmøde eller virtuelt på Zoom, og består af enten tre eller seks timer.
Honoraret er fastsat af staten. Timesatsen pr. 01/04-2025 er på 1.937,17 kr.
Som udgangspunkt er aflønningsmetoden A-indkomst. Har du eget firma med et cvr.-nummer, kan du få dit honorar udbetalt på faktura.
Kurserne evalueres af kursisterne, når deres deltagelse er registreret. Sundhedsstyrelsen modtager rapporter over evalueringerne.