KURSIST LOGIN:Glemt password?

Hvor afholdes specialeuddannelsens kurser?

Næsten alle kurser foregår i egne lokaler i Universitetsparken - undtaget er kurserne i bevægeapparatet, som foregår på MidtSim, i nærheden af Skejby Sygehus. Kig her for nærmere adresse - i remindermail vil der være angivet, hvor kurset afvikles:

https://www.medarbejder.rm.dk/uddannelse/medarbejder/midtsim/praktisk-information/


Indtil videre afholdes de fleste kurser i tidsrummet 09.00-15.00 - undtaget er kurserne i hud/allergi & øjen/øre-næse-hals, som afholdes i tidsrummet 08.00-16.00 samt etniske grupper & lægevagt, som afholdes i tidsrummet 8.00-15.00. Derudover kan der være ændringer i undervisningstiden pga. forskellige forhold. Tidsrummet for undervisningen vil fremgå af reminder, der kommer 14 dage før kurset afvikling samt af mail udsendt af sekretær til hele holdet.

 

Forplejning
Der vil være forplejning i form af morgenmad, frokost (en sandwich), kaffe/te og kage. Kursisterne sørger selv for at brygge kaffe/te i løbet af dagen. Man er velkommen til at tage madpakke med - der er køleskab!
Skal der tages specielle diæthensyn (læs intolerans/allergier) - SKRIV til kursuskooridinator HVER GANG du får en kurususreminder, så kan der tages hensyn til dette.

 

Brug for overnatning i forbindelse med kursus?
Det vil for nogle være muligt at få betalt en overnatning imellem to kursusdage. I givet fald skal det være hoteller, der er omfattet af statsaftalen - dette kan jeres lønkontor oplyse om.

 

Specialeuddannelsen i almen medicin
Aarhus Universitet
Ole Worms Allé 2, Bygning 1150, kælderen, lokale 016
8000 Aarhus C
Tlf. 8716 7945

E-mail: anniveje@ph.au.dkUnderviser login
Specialeuddannelsen i Almen medicin     ·     København     ·     Odense     ·     Århus     ·     Generel kontakt
Dudal Webdesign