KURSIST LOGIN:Glemt password?

Tilbud til underviserne om gratis supervision af din undervisning

Specialeuddannelsen tilbyder supervision af jeres undervisning ved Peter Hartmann. 

Supervisionen tager udgangspunkt i dine ønsker. Måske har du et konkret fokus, hvor du gerne vil have supervision. Fx. undervisningens opbygning, tilpasning af mængden af viden til tidsrammen, variation mellem oplæg og gruppearbejde, kontakten til kursisterne med stemme og kropssprog osv. Eller måske tænker du mere bredt at du gerne vil inspireres til at gøre din undervisning endnu bedre.  

Se mere på hartmannk.dk og læs herunder hvad Anna Weibull fik ud af supervisionen for et par år siden.

"For nogle år siden underviste Peter Hartmann på SPEAMs underviserseminar om det at undervise.

Det handlede om hvordan man taler et undervisningslokale eller auditorium op, hvordan man bevæger sig i et undervisningslokale og hvordan man kan nærme sig kursisterne på en hensigtsmæssig måde. Det var et rigtigt godt kursus så da vi efterfølgende fik tilbud om at få individuel supervision af Peter på vores kurser for SPEAM takkede jeg ja.

Jeg oplevede det meget lærerigt at have en professionel til at evaluere - ikke mine faglige evner - men min pædagogiske performance. Det var helt nyt for mig.

Peter var tilstede i 2½ time og brugte derefter 1 time på direkte supervision.

Jeg fik respons på min måde at binde undervisningen sammen, mit kropssprog og min måde at tale på. Det sidste var ok, men jeg har siden ændret en del på min fysiske fremtræden, og især min tidligere lidt provokerende måde at imødekomme kursisterne, til en mere afslappet måde, hvor kursisterne kommer mig i møde. Jeg ændrede også mit oplæg ret radikalt efter Peters råd, og selv om jeg ikke fik faglige råd, blev undervisningen meget bedre, både for mig og kursisterne.

Jeg har altid været heldig med gode evalueringer, både før og efter supervisionen, men personlig fik jeg meget ud af den eftermiddag og jeg gentager det gerne engang.

Jeg opfordrer gerne mine kolleger at tage imod tilbuddet om professionel supervision i undervisningsperformance ved Peter."

Anna Weibull

Speciallæge i Almen Medicin, Specialist i Palliativ Medicin
Underviser på Hoved-uddannelsen til Speciallæge i Almen Medicin

 

Underviser login
Specialeuddannelsen i Almen medicin     ·     København     ·     Odense     ·     Århus     ·     Generel kontakt
Dudal Webdesign